Rychlý kontakt: +420 603 719 589
Katalog Zakázková výroba
Hlavní strana | Katalog | Zakázková výroba | Zakázková výroba (sklenářské práce na přání zákazníka)

Zakázková výroba (sklenářské práce na přání zákazníka)

Sklenářství Praha Bunc je díky kvalitně vybavené dílně a řadě zkušených zaměstnanců schopno plnit nejen drobné individuální zakázky, ale i zakázky atypických tvarů a to i v případě, že se jedná o technologicky velmi náročné produkty. Sklenářství Praha Bunc přistupuje zodpovědně k přáním každého zákazníka.

Zakázková výroba Zakázková výroba

Sklenářská zakázková výroba

Na Sklenářství Praha Bunc se může obrátit každý, kdo má zájem vytvořit skleněnou zakázku dle svých představ. Může se jednat o nejrůznější celoskleněné tvary nebo tvary kombinované se sklem jako jsou například nápojové vitríny, trofejové pulty, výkladní skříně, či jiné různé interiérové doplňky. V podstatě vše co Vás napadne, nebo co jste někde zahlédli a toužíte po tom.

Na zakázku vyrábíme skleněné produkty pro velké a malé firmy či soukromé osoby. Pomůžeme i Vám.

 

Sklenářská zakázková výroba a její postup

Stačí nám sdělit svou představu či zaslat nákres (výkres) včetně velikostí, barev a dalších potřebných informací. Pokud nemáte výkres, nevadí, my Vám ho vytvoříme. Kalkulace ceny je samozřejmě vždy specifická dle náročnosti výroby a dalších faktorů.

 

Máte mnohem více dotazů? Potřebujete více informací ohledně zakázkové výroby a výroby atypických tvarů? Napište nám na info@sklenarstvi-vitriny.cz nebo zavolejte rychlý telefonní kontakt +420 603 719 589.

Jsme tu pro Vás.

Image gallery

Zakázková výroba Zakázková výroba

Sklenářství Bunc Praha také nabízí