Rychlý kontakt: +420 603 719 589
Sklenářské služby
Hlavní strana | Sklenářské služby | Nabízíme Vám barevná skla, skla ornamentální, sklo bezpečnostní i drátosklo.

Nabízíme Vám barevná skla, skla ornamentální, sklo bezpečnostní i drátosklo.

Barevné sklo se stalo poslední dobou jedním z moderních materiálů. Důvodů proč je barevné sklo využíváno je omyvatelnost, výborné tepelné a mechanické vlastnosti, díky kterým je možné sklo zabarvovat.

Ornamentální sklo Ornamentální sklo

Barevné sklo

Barevné sklo si tak díky těmto vlastnostem zachovává svou stálo barevnost, a tak se ani po letech užívání nemusíme obávat, že by ztratilo barvu. Díky barevným sklům zajistíte jedinečnost interiérového designu. Možností k výběru je široká škála barev a jejich odstínů.

Ornamentální sklo

Ornamentní sklo je jednostraně vzorované. V moderních interiérech je využíváno k rozdělení prostorů. Další možností využíti ornamentních skel je k tvorbě vitráží a ke snížení průhlednosti, k zasklení oken i dveří. I přesto, že lze ornamentními skly dosáhnou snížení průhlednosti, je zachována optimální světelná propustnost. Ornamentní skla lze využít i u izolačních skel. Dle vzorníku si u nás můžete vybrat Váš vysněný vzor.

Drátosklo

Drátosklo je hladké, ploché bez vzorů nebo může být vzorované z jedné nebo obou stran. Drátěná vložka je zaválcovaná rovnoběžně s povrchem a zajišťuje tak pro rozbití soudržnost drátoskla. Drátosklo je nejlevnější formou bezpečnostního skla. Přestože je drátosklo spíše využíváno u průmyslových objektů a je tomu tak díky jeho nepříliš hezkému vzhledu, nabízíme i formu vzorovaného bronzového drátoskla.

Bezpečnostní sklo

Bezpečnostní skla jsou zapotřebí všude tam, kde je zvýšené nebezpečí rozbití skla s možností úrazu. Pro zasklení otvorových konstrukcí, konstrukcí rastrových plášťů budov, interiérových stěn, přepážek s požadavkem bezpečnostního charakteru, neboť sklo zůstává celistvé i při lomu. Absorbuje zvuk, redukuje prostup UV záření, vyznačuje se stálostí proti oděru, korozi a atmosférických vlivům.