Rychlý kontakt: +420 603 719 589
Sklenářské služby
Hlavní strana | Sklenářské služby | Výroba skleněného nábytku a doplňků do interiéru

Výroba skleněného nábytku a doplňků do interiéru

Vyrobíme vám skleněný nábytek a vitríny do interiéru dle vašeho přání, včetně návrhu, realizace a montáže.

Skleněné nábytek do interiéru Skleněné nábytek do interiéru

Sklo v interiéru

Jsou pryč doby, kdy sklo v interiéru bylo užíváno minimálně pro dvířka knihovny nebo jako deska konferenčního stolku. Ze opomíjeného materiálu se stal elegantní doplněk, který dává interiéru moderní ráz. Sklo má jednu výjimečnou vlastnost, a to že skleněný nábytek prosvětlí tmavý interiér a opticky jej rozšíří. Sklo propouští světlo a poskytuje tak vzdušnost a přirozené osvětlení. Dříve zatracované luxfery se na rozdíl od minulosti dnes využívají k rozdělení a prosvětlení interiéru.

Skleněný nábytek

Pro výrobu skleněného nábytku se používá sklo, které je velmi pevné. Vedle zmíněných dvířek ke knihovnám, se dnes setkáváme se skleněnými komodami a skleněnými konferenčními stolky. Nepatří do běžné domácnosti, ale v kombinaci s dalšími materiály vypadají opravdu efektně.

Sklo a jeho použití

Úklid skleněného nábytku není zas tak náročný jak by se mohlo stát. Jediné co budete muset udělat, je občas setřít ze skleněného nábytku prach. Pokud se zamýšlíte nad pořízením skleněného nábytku, nezapomeňte, že pro jídelní stůl vyberte raději pískované nebo matné sklo. Neboť odrazy světla při stolování by mohli nepříjemně rušit.